Ordin de protecţie emis de poliţişti împotriva unui făgărăşean


ordin de protectie provizoriu

Un făgărăşean şi-a bătut zdravăn prietena, cu 9 ani mai tânără, încât femeia a cerut ajutorul poliţiei. Acum bărbatul are interdicţie în a se mai apropia de cea care i-a devenit fosta prietenă.

La data de 6 august, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Hoghiz au emis ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat, în vârstă de 45 ani, din Făgăraş.

În fapt, în aceeaşi zi, în jurul orei 18.40, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 36 ani, pe fondul unor discuții contradictorii.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză, dispunându-se evacuarea temporară din locuință și măsura păstrării unei distanțe minime față de persoana vătămată și membrii familiei acesteia.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

anunt angajare probitecLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.