Pentru că avem multe de spus!

.

Ordin de protecție provizoriu față de un făgărășean care și-a agresat concubina


Un făgărășean de 39 de ani s-a ales cu dosar penal și cu un ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat fizic concubina în vârstă de 19 ani. Aceștia se aflau în locuința comună din Făgăraș, iar scandalul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 21.00.

„La data de 02 octombrie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au emis ordin de protecție provizoriu față de un bărbat, în vârstă de 39 ani, din mun. Făgăraș, jud. Brașov. Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 02 octombrie a.c., în jurul orei 21.00, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe concubina sa, în vârstă de 19 ani, în timp ce se aflau la locuința comună din mun. Făgăraș. În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat faptul că există risc iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbatul în cauză“, ne-a explicat subcomisarul Alina Ivan, IPJ Brașov.

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.