Pentru că avem multe de spus!

.

Până la 2.000 de lei amenda în cazul parcării pe locurile destinate persoanelor cu handicap


De cele mai multe ori, la Făgăraş, locurile de parcare ale persoanelor cu handicap sunt menţinute goale pentru acestea prin amenzi!loc-parcare

Ca formă de constrângere financiară, amenda face ca locurile de parcare ale persoanelor cu handicap din municipiul Făgăraş să rămână neocupate de către ceilalţi şoferi.

Politia Locală Făgăraș a constatat că în ultimele zile sunt încălcate frecvent prevederile Legii nr. 448 din 2006 republicată in 2008, privind protecția si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, prin parcarea autoturismelor ce nu au acest drept pe locurile prevăzute pentru aceste persoane.

Acest fapt se datorează, pe lângă neglijenţa şoferilor, şi perioadei în care ne aflăm. În luna august Făgăraşul se transformă în furnicar, odată cu venirea acasă a celor plecaţi la muncă în străinătate.

,,Joi, 8 august, au fost identificate 5 astfel de situaţii. Atragem atenția ca sancțiunile contravenționale pentru această faptă sunt foarte mari, respectiv in cuantum de 1000 – 2000 lei,” susţin reprezentanţii instituţiei.

inchirieri ecotermOne thought on “Până la 2.000 de lei amenda în cazul parcării pe locurile destinate persoanelor cu handicap

  1. constantin ionescu

    Dupa ce ca in tot orasul sunt aproximativ 50 locuri de parcare pentru persoane cu dezabilitati,ele sunt ocupate de cei care se cred mai presus de lege,iar chestia cu contraventiile aplicate,se intampla o data la 6 luni,politia locala trebuie sa faca zilnic verificare.In fata primariei este un loc,”generalul”care pazeste poarta institutiei parca este o statuie,ar trebui sa atraga atentia,dar ii este frica in momentul cand vede ca cel care coboara este cam colorat si plin de muschi!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.