Pentru că avem multe de spus!

.

Părculețul din centrul orașului, VANDALIZAT!


parculet vandalizat2Dezastru în părculețul de copii din centrul orașului! Peste 100 de lați din castelul de joacă au fost rupți azi-noapte de persoane necunoscute, iar acesta devenise un adevărat pericol pentru copii.

parculet vandalizat1Angajații ADP au fost nevoiți, pentru a doua oară în această săptămână, să îl repare!

Este strigător la cer ce se întâmplă! Rea-voință cu siguranță, din partea acestor persoane. Controlăm părculețele din oraș în fiecare zi, iar la acesta am intervenit cu reparații și luni, dar și vineri. Am venit în această dimineață să vedem ce mai putem repera și am am găsit castelul vandalizat! În niciun caz copiii mici nu au făcut astfel de stricăciuni. Trebuie să ai o forță să rupi acești lați, doar cei mari au putut face aceste stricăciuni“, ne-au spus angajați de la ADP Făgăraș.

parculet vandalizatLuni am intervenit la el, am montat 40 de lați, iar acum iar trebuie să îl reparăm. Intervenim și în celelalte părculețe, dar stricăciunile nu sunt așa mari. Facem un apel către cetățenii municipiului Făgăraș. În cazul în care observă tineri care se urcă pe tobogane să anunțe instituțiile abilitate, Poliția Locală, Poliția Națională. Și pe noi să ne anunțe, Primăria Făgăraș, avem portar la primărie, echipă d eintervenție. Trebuie să intervenim la timp, să prevenim astfel de lucruri urâte. Acesta este un loc de joacă pentru copii, cei care îl strică trebuie să știe că aici se joacă copiii, le strică lor părculețul, nu nouă, adulților!“, ne-a spus Daniel Tătar, ADP Făgăraș.

parculet vandalizat4Și nu doar părculețele de joacă din oraș le dau de forcă angajaților ADP. Băncile de pe Promenadă sunt vandalizate des. Iar angajații DP au găsit chiar și un coș de gunoi în mijlocul lacului Cetății Făgăraș!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *