Pentru că avem multe de spus!

.

Partida Romilor Pro Europa Făgăraș a demarat campania de strângere de semnături


  • Partida Romilor Pro-Europa Fagaras a demarat campania de strângere de semnături în vederea depunerilor candidaturilor la Consiliul Local Făgăraș, la funcția de primar și la Consiliul Județean Brașov.

Corturile unde puteți semna pentru a-i susține pe reprezentanții Partidei Romilor sunt, în această perioadă, în cartierele Combinat și Galați.

,,Am așteptat cu nerăbdare perioada electorală din acest an pentru că noi considerăm că suntem cei care “am făcut” pentru comunitățile noastre. Acum a venit vremea să culegem roadele muncii noastre din ultimii patru ani. Avem încredere în populația municipiului Făgăraș că ne va susține la alegerile locale din 27 septembrie pentru că știm că făgărășenii sunt de cuvânt. Din acest motiv sloganul campaniei noastre de anul acesta este “Susține oameni de cuvânt”. Considerăm, de asemenea, că implicarea noastră în toți acești ani va da roade, pentru că am inițiat și finalizat multe proiecte bune pentru comunitatea făgărășeană, și nu doar acum, ci și în anii 2016, 2017, 2018 și 2019. În consecință, le transmit tuturor făgărășenilor să ia aminte pe cine susțin și cine a muncit în acești ani, nu doar pe aceia care promit multe și nu fac nimic”, a declarat coordonator campanie APRPE Brașov, Ionuț Androne.

Până în data de 15 august, reprezentanții romilor din Făgăraș vor monta corturile și în cartierele Negoiu, Salcâmului, 13 Decembrie, Tudor Vladimirescu, dar și în centrul municipiului Făgăraș.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.