Pentru că avem multe de spus!

.

Pentru tineri permisul de conducere o fi opţional?


Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,” punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „furt în scop de folosință”.

În fapt, la data de 22 octombrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani din Sâmbăta de Sus, care conducea un autoturism pe DJ 104,  pe raza localității Recea.

Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere.

La aceeași dată, în jurul orei 12.30, polițiștii au depistat în trafic o tânără, în vârstă de 25 ani, care conducea un moped pe raza localităţii Recea, fără ca acesta să fie înregistrat. Procedându-se la verificarea documentelor, polițiștii au stabilit faptul că tânără nu posedă permis de conducere, iar mopedul condus de către aceasta se află în posesia sa, fără consimțământul proprietarului.

Cercetările sunt continuate în cadrul a două dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.One thought on “Pentru tineri permisul de conducere o fi opţional?

  1. constantin ionescu

    Permisul este optional…..telefonul la ureche este obligatoriu! Din 12 octombrie,conducatorii auto au fost cei mai cuminti,nu au fost sanctionati pentru incalcarea acestei legi…..nu pentru ca respecta legea,ci pentru ca politistii insasi sunt cei carora nu le cade telefonul de la ureche in timpul condusului,doar ei sunt in misiune! O “mamica”circula in autoturism cu o fetita de vreo 7-8 anisori pe bancheta din fata,fara centura,si vorbea la telefon fara sa-i pese ca pune in pericol viata copilului!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.