Pentru că avem multe de spus!

.

Pescuit ilegal la „Balta Mare“. Dosare penale pentru doi făgărășeni


 

pescuitPolițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui doar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „producerea, importul, deținerea, comercializarea sau utilizarea uneltelor de plasă de tip filament”.

În fapt, la data de 17 iunie 2019, în jurul orei 18.30, doi bărbați, în vârstă de 15 ani, respectiv de 25 ani, au fost depistați în timp ce pescuiau pe râul Olt, în zona denumită „Balta Mare”, situată între mun. Făgăraș și localitatea Beclean, jud. Brașov, utilizând o plasă de tip monofilament. Asupra celor două persoane a fost găsită o cantitate de aproximativ 35 kg de pește din specia știucă, somn, caras și biban.

Cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale, instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor, unealta folosită la pescuit și cantitatea de pește capturată fiind confiscate conform O.U.G. nr. 23/2008, art. 64, lit. k).
One thought on “Pescuit ilegal la „Balta Mare“. Dosare penale pentru doi făgărășeni

  1. MT

    Foarte prost aleasa poza acestui articol. Ce legătură au niste undițe puse pe un rodpod cu faptul că niște “găinați” braconau in continuare apele unde au mai rămas pestii care au scăpat din plasele altor braconieri…. Sper că data viitoare să țineți cont de niște “detalii” care chiar contează !

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.