Peste 1.000 de copii de la grădinițele din oraș au primit cadouri de la Moș Nicolae!


  • Zilele acestea micuții au numai motive de bucurie! Moș Nicolae a venit la toți copiii care frecventează grădinițele din oraș cu sacul plin ochi de cadouri!

A fost bucurie mare în această dimineaţă pentru copiii cuminţi de la grădinițele din oraș. Moș Nicolae, după ce a colindat toată noaptea și a umblat după cadouri și dulciuri, a poposit în această dimineață la toți copilașii din grădinițe, dar și de la creșa din Făgăraș. Micuții, ajutați de doamnele educatoare, și-au lustruit cu mare grijă ghetuțele, ca Moșul să le găsească și să le dăruiască dulciuri. La Făgăraș a devenit deja o tradiție ca preșcolarii să primească, de Sfântul Nicolae, dulciuri de la Moș Nicolae. Ajutat și de reprezentanții Primăriei Făgăraș, bătrânelul a împărțit dulciuri pentru 1087 de copii de la toate grădinițele și creșa din oraș.

,,Conform tradiției, Moș Nicolae a trecut pe la toate grădinițele din oraș și a lăsat cadouri dulci pentru cei mici. Angajații Primăriei Municipiului Făgăraș au distribuit 1087 de pachete cu dulciuri. Cu această ocazie, Primăria Municipiului Făgăraș, împreună cu Consiliul Local Făgăraș, urează La mulți ani! tuturor celor care astăzi își serbează ziua onomastică”, aju declarat reprezentanții Primăriei Făgăraș.

După ce trece ziua lui Moş Nicolae, copiii se pregătesc pentru încă o serie de cadouri aduse chiar de Moş Crăciun. Și pentru a-l primi așa cum se cuvine și pe bătrânelul Moș Crăciun, copiii din Făgăraș pregătesc, în această perioadă, poezii și cântece pe care i le vor spune moșului.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.