Pentru că avem multe de spus!

.

Peste 40 de semne de circulaţie vor fi montate în oraşul Victoria


Comisia de circulaţie a oraşului Victoria a hotărât refacerea marcajelor rutiere de pe raza oraşului şi montarea unor noi semne de circulaţie.

Comisia este formată din 9 membri, după cum urmează: primarul Cristian Gheorghe, consilierul Molnar Sorin, consilierul Stânea Daniel Constantin, consilierul Traian Tabacu, Siriteanu Marius de la Poliţia Victoria, viceprimarul Cristina Bratu, Bastea Ovidiu de la Biroul Tehnic, Rotaru Horia de la ADPP şi Coroeru Angela de la ADPP.

Membrii Comisiei de circulaţie s-au întrunit zilele trecute şi au decis ca o parte dintre marcajele rutiere, respectiv treceri de pietoni, să fie refăcută cu vopsea bicomponentă, iar o altă parte cu vopsea normală. De asemenea, ei au decis ca alte peste 40 de semne de circulaţie să fie montate pe raza oraşului.

Pe raza oraşului Victoria funcţionează în prezent 32 de camere de luat vederi. În şedinţa Comisiei de circulaţie s-a discutat despre posibilitatea achiziţionării a altor două camere care să fie montate pe Casa de Cultură sau în parc.

Autorităţile locale sunt în căutarea unei firme care să facă o ofertă pentru refacerea marcajelor existente şi montarea unor noi semne de circulaţie.

Iată mai jos care sunt marcajele uzate şi unde se vrea montarea semnelor noi:Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.