Pentru că avem multe de spus!

.

Peste 80.000 de lei s-au strâns în urma crosului ”Aleargă TU pentru EI”, organizat la Brașov


Am alergat pentru ei 2018_5Aproape o mie de alergători s-au înscris anul acesta la cea de-a zecea ediție a crosului ”Aleargă TU pentru EI”, uniți de solidaritatea față de cei ce luptă cu o boală incurabilă. Povestea din acest an s-a scris cu mii de kilometri parcurși cu determinare de alergători mici și mari dar și cu bucuria de a-i ajuta pe cei aflați în suferință.

E impresionant cum acest eveniment care acum zece ani a pornit la drum cu o mână de alergători, astăzi a ajuns la o asemenea amploare.  Le mulțumim tuturor celor care și-au dedicat efortul pacienților noștri și au înțeles că împreună putem face ca victoria să le aparțină celor care luptă pentru viață”, susține Gabriela Cozmescu, manager Fundraising HOSPICE Casa Speranței.

Am alergat pentru ei 2018_1Cu sprijinul alergătorilor și partenerilor care au susținut evenimentul, fondurile strânse s-au ridicat la peste 80.000 de lei, sumă care va asigura medicamentele pacienților aflați în grija centrului HOSPICE Casa Speranței din Brașov pentru aproape un an de zile.

Mai mult de jumătate dintre alergătorii crosului au luat startul la cursa Preh de 4 km și au făcut să vibreze de entuziasm Aleea de Sub Tâmpa. Primele locuri pe podium au fost adjudecate de Elena Găitan, o alergătoare fidelă a competiției și de Gabriel Boga, la categoria masculină. Cursa Miele de 10 km a avut-o în frunte pe Maria Magdalena Velișcu, câștigătoare a acestei competiții pentru al doilea an consecutiv, în timp ce la băieți s-a impus Robert Hajnal.

Încurajați îndeaproape de părinți sau bunici, copiii au fost cei mai aplaudați alergători. Cea mai tânără participantă la cursa de copii Draexlmaier nu a împlinit încă doi ani și a uimit publicul cu determinarea sa. Pe prima treaptă a podiumului s-au clasat, în funcție de categoria de vârstă, Andra Dumitrescu și Horia Beleau.

Cursa Autoliv de 2 km, i-a avut câștigători pe Alisia Sălceanu și Teodor Coman.

Câștigătorii tuturor probelor au primit medaliile din mâinile campionilor care ne-au fost alături: Rareș Dumitrescu, multiplu campion la scrimă, Mariana Târcă, maestru și antrenor emerit al sportului, atleta Paula Ivan și președintele Federației Române de Atletism, Florin Florea.

Crosul ”Aleargă TU pentru EI” a fost organizat cu sprijinul Asociației Județene de Atletism și a reprezentat un antrenament oficial pentru Bucharest Marathon.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *