Pentru că avem multe de spus!

.

Peste o mie de sancțiuni contravenționale în cadrul acțiunii T.I.S.P.O.L. „SPEED“, organizată de polițiști


 

politie radarÎn săptămâna 12 august 2019 – 18 august 2019, Serviciul Rutier Brașov a organizat și desfășurat acțiunea T.I.S.P.O.L. „SPEED”, care a vizat combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Acțiunea a avut ca scop impunerea unui climat de disciplină în rândul conducătorilor de autovehicule, în ceea ce privește respectarea regimului legal de viteză și reducerea riscului rutier pe raza întregului județ. În  cadrul acțiunii au fost folosite toate aparatele de supraveghere a traficului existente la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, inclusiv cinemometrul de tip TruCAM.

Obiectivele acțiunii au fost depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a celor ce încalcă prevederile legale, în principal depășirea limitei legale de viteză. dar și conștientizarea opiniei publice asupra dinamicii și consecințelor accidentelor rutiere.

Cu această ocazie, s-a procedat la verificarea a 1.285 autovehicule, fiind constatate 1.044 abateri la regimul legal de viteză. Totodată, polițiștii brașoveni au aplicat 1.044 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 250.000 lei. De asemenea, cadrele de poliție au reținut 25 permise de conducere pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Activitățile vor continua și în perioada următoare în vederea menținerii cadrului de legalitate și prevenirii accidentelor rutiere.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.