Pentru că avem multe de spus!

.

PNL Făgăraș promite că te ajută să obții 40.000 de euro pentru o afacere viabilă


Organizația PNL Făgăraș vine în sprijinul dezvoltării antreprenoriatului făgărășean, printr-un proiect care vizează finanțare nerambursabilă de 40.000 euro pentru fiecare întreprindere nou înființată.

foto arhiva

foto arhiva

Astfel, printr-un parteneriat cu Camera de Comerț Balcanică Brașov, liberalii se implică în demararea proiectului  ,,Start – Up Transilvania – Incubatoare de afaceri”, oferind viitorilor antreprenori din Municipiul Făgăraș disponibilitatea unor noi resurse, în valoare totală de aproape 1.500.000 euro, pentru a-și pune în practică inițiativele antreprenoriale.
Bugetul acestui proiect este dedicat asigurării instruirii antreprenoriale pentru minim 40 de persoane din Municipiul Făgăraș, selectarea a 37 de planuri de afaceri, susținerea înființării firmelor pentru inițiatorii acestor planuri de afaceri și finanțarea planurilor de afaceri cu o sumă de maxim 40.000 euro/proiect. 
Scopul proiectului echipei PNL Făgăraș este susținerea dezvoltării antreprenoriatului în sectoarele non agricole din zona urbană a Făgărașului, dezvoltarea economică a regiunii, dar și crearea a minim 74 locuri de muncă.
Proiectul face parte din Programul Operațional Capital Uman – Parteneriat Regiunea Centru.
Mai multe informații despre accesarea acestor fonduri nerambursabile se pot obține de la secretariatul PNL Făgăraș de pe str. Republicii, nr. 6, Făgăraș sau la telefon: 0769175800, persoană de contact: Magda Cențiu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *