Pentru că avem multe de spus!

.

Polițiști făgărășeni amenințați cu moartea


combinatTrei polițiști au fost nevoiți să cheme întăriri, după ce au fost amenințați cu moartea și le-au fost adresate injurii. Totul s-a petrecut în cartierul Combinat, acolo unde aceștia, însoțiți de un bărbat – suspect în comiterea mai multor furturi, erau la reconstituire

(Despre furt citiți AICI)

Potrivit brasovtv.com un cunoscut al suspectului a ajuns în zona primei locuințe unde avea loc reconstituirea faptei și a început să-i înjure pe polițiști. Apoi, i-a urmat pe oamenii legii și la cea de-a doua casă unde suspectul acționase, și a continuat să-i împiedice să-și desfășoare activitatea. Mai mult, bărbatul i-a și amenințat cu moartea.

La cea de-a treia casă la care trebuia pusă în practică procedura reconstituirii pentru furt, pe polițiști i-au așteptat mai mulți bărbați care i-au intimidat și au provocat un adevărat scandal de stradă.

„Cei trei polițiști au chemat întăriri, atât colegi cât și jandarmi din Făgăraș, pentru restabilirea ordinii și liniștii publice. Bărbatul care ar fi coordonat întreaga acțiune, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut sub acuzația de ultraj. Atât el, cât și suspectul acuzat de cele trei furturi din locuințe au fost arestați”, a explicat, pentru brasovtv.com, prim-procurorul Parchetului Judecătoriei Făgăraș, Rodica-Marlena Dimofte.

Nemulțumiți, inculpații au contestat arestările. Cercetările continuă, cu respectarea prezumției de nevinovăție.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.