Polițiștii brașoveni vor patrula cu câinii și pe străzile din Făgăraș|VIDEO


  • Din această săptămână polițiștii brașoveni vor patrula cu câinii de serviciu și pe străzile din municipiu. Patrupedele vor acorda suport operativ efectivelor de poliție aflate în serviciu.

Echipele vor acționa prioritar pe străzile aglomerate, în parcuri, în zonele unde urmează să fie organizate evenimente cultural – distractive  cu participare masivă de persoane, precum și în proximitatea unităților de învățământ.

Având în vedere prioritățile instituționale ale Poliției Române, relativ la vizibilitatea activităților de prevenire și combatere a faptelor antisociale, precum și preocuparea manifestată la nivelul structurilor operative din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, pentru descurajarea săvârșirii de fapte ilegale pe raza de competență, începând cu data de 09 septembrie a.c. polițiștii brașoveni efectuează activități de patrulare, la vedere, cu câinii de serviciu și vor acorda suport operativ efectivelor de poliție aflate în serviciu“, ne-au informat reprezentanți ai IPJ Brașov.

În vederea creșterii gradului de siguranță a cetățenilor, patrulele canine își vor face simțită prezența zilnic, în zonele cu risc criminogen ridicat de pe raza de competență.

video: IPJ Brașov

 

 
STIHL
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.