Pentru că avem multe de spus!

.

Polițiștii locali surprind în fapt hoții de fier vechi


 

tevi politia localaPatru făgărășeni au fost surprinși în noaptea de 17 ianuarie de către Poliția Locală cu mai multe țevi de fier vechi asupra lor.

În timp ce echipajul de Poliție Locală efectua serviciul de patrulare pe Șoseaua Combinatului, a surprins un atelaj hipo în zona intersecției cu strada Hurezului în care se aflau 4 persoane de sex masculin și mai multe țevi de fier.

tevi politia locala1În momentul interceptării și somării pentru a se opri, aceștia au trecut în grabă peste scuarul cu zona verde dintre sensurile de mers, după care au ieșit de pe partea carosabilă, moment în care din căruța acestora au căzut două țevi, de 7-8 metri lungime și diametrul de aproximativ 150 mm. Persoanele împreună cu atelajul hipo și-au continuat în fugă deplasarea pe terenul extravilan din zona Colegiului Aurel Vijoli Făgăraș. Întrucât terenul nu permitea accesul cu autospeciala din dotare am procedat la urmărirea acestora pe jos somându-i să se oprească fără ca aceștia să se conformeze, găsind totodată la aproximativ 500 metri de carosabil o a treia bucată de țeavă de fier (2,5 metri lungime, diametrul aproximativ 150 mm“, se arată într-o postare a Poliției Locale Făgăraș pe o rețea de socializare.

 Echipajul Poliției Locale a solicitat și sprijinul Poliției Făgăraș pentru prinderea și identificarea persoanelor în cauză.

Iar în urma verificărilor efectuate s-a găsit pe strada Clorului nr.1 căruța, iar oamenii legii au identificat și proprietarul atelajului. Acesta le-a declarat polițiștilor că a împrumutat căruța unor prieteni pentru a transporta lemne de foc.

Cazul a fost înaintat către Poliția Municipiului Făgăraș pentru continuarea cercetărilor.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *