Pentru că avem multe de spus!

.

Poliţiştii şi militarii nu mai primesc vouchere de vacanţă. Ei îşi pot deconta vacanţele


Bugetarii din ţara noastră vor primi câte un voucher de vacanţă în acest an, în valoare de 1.450 de lei. Excepţie fac, însă, angajații din instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională, care îşi pot deconta serviciile turistice.

vacanta

Un proiect normativ adoptat marţi de deputaţi stabileşte că militarii şi poliţiştii nu vor mai primi vouchere, dar limita decontării va fi aceeași cu cea pentru voucherele de vacanță, aşa cum se întâmplă şi în cazul celorlalţi bugetari.

În schimbul voucherului de vacanţă, polițiștii, militarii, funcționarii publici cu statut special din administrația penitenciară și personalul civil din instituțiile de apărare, ordine publică și securitate națională au posibilitatea să-şi deconteze vacanţele din România, în limita sumei de 1.450 de lei.

Asta stabileşte proiectul de lege pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr. 90/2017, act normativ votat marți de deputați, în Camera decizională. Ca să devină literă de lege, documentul are nevoie de promulgarea preşedintelui Klaus Iohannis şi de publicarea în Monitorul Oficial.

Din punct de vedere financiar, nu e nicio diferenţă faţă de ceilalţi bugetari care primesc câte un voucher de vacanţă în valoare de 1.450 de lei, potrivit OUG nr. 90/2017.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.