Pentru că avem multe de spus!

.

Bani de la bugetul judeţului pentru îndepărtarea gunoaielor care s-au adunat la podul de la Crihalma


Consiliul Județean Brașov ar urma să aloce din fondul de rezervă al Judeţului un ajutor de 20.000 de lei comunei Comăna, care a fost afectată de calamități săptămâna trecută. Cel mai grav a fost afectat podul peste Olt, care face legătura între Comăna și Crihalma, iar banii alocați ar urma să fie folosiți pentru îndepărtarea ,,barajului” de arbori şi gunoaie ce s-a format la picioarele acestui pod şi a lucrărilor de igienizare a zonei, potrivit bizbrasov.ro.

podul dintre Comăna şi Crihalma

podul dintre Comăna şi Crihalma

În prezent, podul este închis traficului rutier.

Aleşii judeţeni vor vota în şedinţa de astăzi proiectul privind alocarea banilor necesari pentru îndepărtarea ,,barajului” de gunoaie.

Autorităţile de la Comăna au solicitat oficialilor CJ Brașov să urgenteze şi construirea unui pod din beton peste râul Olt, între satele Comăna de Jos şi Crihalma.

„La această oră, satele Crihalma, Ticuşul Nou (aparţinătoare comunei Comăna) şi Ticuşul Vechi şi Cobor (aparţinătoare comunei Tiucuşu) sunt în imposibilitatea de a ajunge la drumul naţional ce trece prin Comăna de Jos (satul de reşedinţă al comunei Comăna), care este principala legătură cu municipiul Făgăraş şi oraşul Rupea. Microbuzele şcolare nu pot transporta elevii, iar cadrele didactice nu pot ajunge la şcoli, ambulanţa şi maşinile de colectare a laptelui trebuie să facă un ocol de 40 de kilometri pentru a ajunge în satele amintite”, se arată în solicitarea transmisă de către Primăria Comăna Consiliului Județean.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.