Pentru că avem multe de spus!

.

Pompierii făgărășeni își prezintă tehnica de intervenție, cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România


  • Pompierii făgărășeni își vor prezenta tehnica de intervenție cu ocazia Zilei Protecţiei Civile din România. Prezentarea va avea loc luni, 2 martie, de la ora 13.30, în fața Cetății Făgăraș!

Vineri, 28 Februarie este Ziua Protecţiei Civile din România! Momentul aniversar este un bun prilej de bilanţ şi rememorare a activităţii desfăşurate de specialiştii de protecţie civilă de-a lungul timpului, mereu aflaţi la datorie, intervenind în sprijinul cetăţenilor ameninţaţi de catastrofe şi dezastre naturale. Pentru a sărbători acest eveniment Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, organizează astăzi următoarele activităţi. În Piaţa Sfatului din Brașov, începand cu ora 12.00 va avea loc o expoziţie de tehnică şi aparatură de intervenţie în cazul producerii unor situaţii de urgenţă si amplasarea unui punct mobil de informare cu privire la principalele reguli care trebuie respectate în cazul producerii unor situaţii de urgență. De asemenea, la subunitățile Inspectoratului, începând cu ora 10.00, se desfăşoară Ziua porților deschise – prezentarea tehnicii de luptă și exerciții demostrative.

Pentru următoarele zile, în contextul sărbătoririi Zilei Protecției Civile în Rupea va avea loc duminică, 1 martie, în fața Casei Orășenești de Culturp o prezentare de tehnică de intervenție cu organizarea unui punct de informare preventivă în parcarea. De asemenea, luni, 2 martie, în intervalul orar 11.00-13.00, va avea loc o prezentare de tehnică de intervenție cu organizarea unui punct de informare preventivă în parcarea din fața Casei de Cultură a orașului Victoria.

În Făgăraș, luni, 2 martie, de la ora 13.300, în parcarea Cetății Făgăraș va avea loc o prezentare de tehnică de intervenție cu organizarea unui punct de informare preventivă în parcarea Cetății Făgăraș;

 Pe timpul activităților menționate, personalul ISU Brașov va desfășura și exerciții de evacuare în scop educativ la unități de învățământ de pe raza localităților.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.