Pentru că avem multe de spus!

.

Postul de director al Poliției Locale, încă vacant


politia-localaÎn luna octombrie 2016 a fost scos la concurs un post de director la Poliția Locală. Iar pentru că cel care s-a înscris la examen nu a reușit să îl și promoveze, și acum postul este vacant.

În acest condiții, primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu, a făcut o adresă către Ministerul de Interne prin care a solicitat să fie repartizată o persoană din cadrul acestui Minister, pentru a ocupa funcția de director al Poliției Locale Făgăraș, până la organizarea unui nou concurs.

A fost concurs pentru ocuparea funcției de director al Poliției Locale. Pe acest post s-a înscris un singur candidat, însă nu a reușit să promoveze examenul. În momentul de față, la Poliția Locală este același director adjunct, Ioan Bining. Însă, să fiu sincer mă gândesc la un transfer din Ministerul de Interne. Am făcut o adresă către minister în acest sens și să mă ajute în găsirea unei persoane din sistem. Nu, nu m-am gândit la cineva anume. Aș dori să detașeze pe cineva din câmpul muncii, fie că este din Brașov, fie că este din Făgăraș, sau din altă parte“, a spus primarul Gheorghe Sucaciu.

Potrivit structurii, Poliția Locală Făgăraș funcționează cu un post de director general și un altul de director adjunct. Cel de director adjunct este ocupat în prezent de Ioan Bining.

(A. ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.