PRADA la Sibiu, LOUIS VUITTON la Cisnădie!


Nu mai e o noutate că mărcile celebre se fabrică în țări cu mână ieftină de lucru. Județul Sibiu se mândrește cu două dintre cele mai cunoscute branduri. Deja Louis Vuitton deține o fabrică în Cisnădie, iar în municipiul reședință de județ se va investi într-o fabrică Prada.

Jurnaliștii britanici au fost primii care au aflat că fabrica din Cisnădie produce pentru Luis Vuitton

Despre investiția Louis Vuitton din Cisnădie nu s-a știut până când jurnaliștii de la ziarul The Guardian nu au dezvăluit-o în presă, în 2017.

Fabrica de la Cisnădie se numește Somarest și are peste 700 de angajați. O alta a fost deschisă câțiva ani mai târziu la Avrig. Ambele fabrici aparțin celebrei case de modă.

Somarest

Produsele create la Cisnădie și Avrig sunt exportate către Franța și Italia, unde sunt ,,finalizate”, astfel încât acestea să poată beneficia de o etichetă ,,Made in France” sau ,,Made in Italy”, așa încât clienții bogați nu vor afla niciodată că gențile sau pantofii lor sunt de fapt ,,Made in Romania”.

Italienii de la Prada vin în Sibiu

Una dintre cele mai importante investiții din Sibiu în acest an este cea a cunoscutului brand Prada.

louis vuitton

Potrivit jurnaliștilor sibieni, Prada va avea propria fabrică chiar în municipiul reședință de județ. Italienii au achiziționat deja terenul și se vor apuca de investiție în Zona Industrială Vest.

Încă nu a fost anunțată și valoarea la care se ridică investiția.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.