Pentru că avem multe de spus!

.

S-a finalizat licitația pentru lucrarea de apă și canal în satul Vad


Ce a fost mai greu a trecut: adică s-a obținut finanțarea pentru o investiție așa de importantă și s-a încheiat licitația de atribuire a lucrării fără să existe vreo contestație. Vad

,,Am încheiat licitația publică pentru lucrarea de apă și canal de la Vad. În mod surprinzător, nu am avut parte de contestații la această licitație. Au fost depuse 9 oferte pentru această lucrare, iar câștigătoarea licitației este o firmă din Brașov. Pentru că au expirat unele avize necesare derulării lucrării, trebuie să revenim asupra lor și să le re-obținem. Estimez că acestea durează circa o lună. Urmează apoi să eliberăm autorizația de construcție și să predăm către constructor amplasamentul. Este o investiție de circa 1,5 milioane de euro, bani obținuți prin programul PNDR”, precizează primarul comunei Șercaia, Cristinel Paltin.

Între timp, și în sediul de comună (sat Șercaia) se vor desfășura lucrări de extindere a rețelei de apă și canal.

Șercaia este prima localitate a comunei în care s-au introdus aceste utilități. Pentru alimentarea cu apă a satului Hălmeag s-a realizar recent o străpungere pe sub Olt prin care să fie dusă apa. În ce privește alimentarea de la Vad, în această vară va începe lucrarea în teren.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.