Pentru că avem multe de spus!

.

Prefectura Brașov nu lasă făgărășenii să participe la ședința de Consiliu Local de la Cetate


Instituția Prefectului Județului Brașov a anunțat în această dimineață autoritățile locale că nu au voie să le permită cetățenilor să participe la ședința Legislativului de astăzi (marți), de la ora 16.00, programată în curtea Cetății Făgăraș. Edilul Gheorghe Sucaciu a informat populația, imediat ce a primit vestea, pe o rețea de socializare.

,,Dragi făgărășeni, cu regret vă anunț că NU veți putea participa la ședința Consiliului Local care are loc în curtea Cetății Făgăraș, astăzi, de la ora 16.00, la care v-am invitat zilele trecute. Instituția Prefectului Brașov ne-a înștiințat, în această dimineață, că nu putem permite participarea a 200 de persoane, invocând contextul epidemiologic actual și numărul în creștere de cazuri de infectări cu SARS-CoV-2 la nivelul județului. Hotărârea autorităților județene a fost luată în urma sesizărilor făcute la Prefectură de către consilierul local PNL Alexandru Mazilu și la Comitetul Județean pentru Situații de Urgență de către consilierii locali PNL Iulian Lascu, Dan Gavrilă și Adina Dobrea”, a transmis primarul.

Edilul a mai susținut că va respecta această decizie.

,,Voi respecta decizia, așa cum respect toate legile statului. Dar, dacă au ales să dea bir cu fugiții, îi aduc eu la dumneavoastră. Ședința de astăzi va avea loc la aceeași oră, în același loc, și va fi transmisă în direct pe această pagină de Facebook și pe pagina Primăriei Făgăraș. Trebuie să știți ce se întâmplă cu banii dumneavoastră și cum mi-am propus ca municipiul să fie modernizat, astfel încât să aibă o șansă reală de dezvoltare. Sper ca aleșii cărora le-ați încredințat voturile, cu speranța că vor munci în beneficiul dumneavoastră, nu vor împiedica și desfășurarea viitoarelor evenimentelor culturale care vor avea loc în curtea Cetății Făgăraș. Ne vedem la ora 16.00″, a comunicat primarul.

În replică, liberalii susțin că au avut în vedere sănătatea cetățenilor. ,,Prin demersul consilierilor locali liberali de a sesiza Comitetul Județean pentru Situații de Urgență cu privire la întâlnirea publică a ședinței de Consiliul Local din cadrul Cetății Făgăraș, s-a dorit ca sănătatea cetățenilor să nu fie pusă în pericol, în actualul context epidemiologic, mai ales că în acest moment, județul Brașov este pe locul 3 la numărul de cazuri de infestări”, se arată într-un comunicat de presă transmis de organizația locală PNL.

Vedeți AICI subiectele care se vor afla astăzi în mapele consilierilor locali.One thought on “Prefectura Brașov nu lasă făgărășenii să participe la ședința de Consiliu Local de la Cetate

  1. Ciubotariu

    Ne lași domnule Sucaciu cu manipularea asta, de 4 ani de ce nu ai modernizat orașul? Unde este ocolitoarea Făgărașului care ai promis-o in campania trecută ?! Ai făcut ce ai vrut in Fagaras , dar ce ești șeful orașului ? Ai fost ales de făgărășeni , ai avut votul de încredere dar in 4 ani nu ai făcut nimic pt Fagaras , lasă-ne și du-te la Dradus

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.