Premiul II pentru Trupa Thalia la Concursul Național de Teatru Amator de la Ploiești


  • În perioada 18-21 mai, la Ploiești a avut loc Concursul Național de Teatru Amator din cadrul Festivalului Național ,,Ion Luca Caragiale”.
  • Trupa de teatru Thalia a Casei Municipale de Cultură a fost selectată să participe cu două momente artistice și a reușit să obțină locul al II-lea.

Locul II pentru trupa de teatru Thalia la Concursul Național de Teatru Amator de la Ploiești. Două momente artistice au fost selectate pentru a participa la acest concurs, anume ,,Despre efectul dăunător al tutunului”, de Cehov, în interpretarea lui Constantin Dumitru Nicolae și ,,Sunt ploieșteancă, bibicule”, interpretată de Aura Tărnăuceanu. La finalul concursului, momentul artistic al actorului Constantin Dumitru Nicolae a obținut locul al II-lea. Iar cel al tinerei Aura Tărnăuceanu – ropote de aplauze.

,,Înscrierea la acest concurs a fost online și au fost înscrise în jur de 20 de momente artistice. Dintre acestea, 8 au fost alese de juriu, printre care și cele două momente artistice ale actorilor noștri, Constantin Dumitru Nicolae și Aura Tărnăuceanu. Aura a primit ropote de aplauze și diplomă de participare, suntem extrem de mândri de ea, este elevă în clasa a VI-a. Iar colegul nostru, Constantin Dumitru Nicolae, a obținut premiul al II-lea. Trupa Thalia a participat la multe alte concursuri și, de fiecare dată ne-am întors cu premii. Pentru noi, pregătirea este continuă, tot timpul ne dorim să ocupăm locuri fruntașe. Chiar acum suntem pe ultima sută de metri cu două piese de teatru”, a spus Ionuț Sas, Trupa de teatru Thalia.

Președintele juriului a fost maestrul Ilie Galea, actor la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.