Primăria Făgăraș a început dezinsecția pe domeniul public! Ce străzi sunt vizate în această seară


  • De la sfârșitul lunii iunie, Primăria Făgăraș a început dezinsecția pe domeniul public. Aceasta se desfășoară doar pe timpul nopții, pentru siguranța cetățenilor.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public (ADP) folosește insecticid profesional pentru îndepărtarea insectelor și târâtoarelor, inclusiv a țânțarilor și căpușelor. Produsele folosite se regăsesc în Registrul Național al biocidelor și sunt autorizate de Ministerul Sănătății.

În această noapte, dezinsecția continuă în cartierele Tudor Vladimirescu și Câmpului Nou. Zilele următoare vor urma cartierul Negoiu, zona 13 Decembrie, străzile Teiului, Stejarului și Vasile Alecsandri.

Până la finalul campaniei, respectiv 12 iulie, vor fi cuprinse toate zonele din municipiu, inclusiv în parcuri și la locurile de joacă pentru copii. Perioada poate fi prelungită în funcție de condițiile meteorologice!

Pentru o eficiență ridicată la nivelul întregii localități, reprezentanții Primăriei Făgăraș fac apel la cetățeni, asociații de locatari/proprietari, agenți economici și instituții publice să efectueze activitatea de dezinsecție pe proprietăți, în clădiri și în subsolul blocurilor, concomitent cu acțiunea municipalității.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.