Pentru că avem multe de spus!

.

Primăria Făgăraș – ANUNȚ PUBLIC


Fagaras 2Anunț public pentru continuarea procedurii privind aprobarea de dezvoltare a proiectului „Modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7 și a rețelei de străzi urbane în vederea creșterii calității vieții în Municipiul Făgăraș”

 Municipiul Făgăraș, titular al proiectului „Modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7 și a rețelei de străzi urbane în vederea creșterii calității vieții în Municipiul Făgăraș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare  “continuarea procedurii privind emiterea aprobării de dezvoltare”, pentru proiectul „Modernizarea Școlii Gimnaziale nr. 7 și a rețelei de străzi urbane în vederea creșterii calității vieții în Municipiul Făgăraș”, propus a fi amplasat în Făgăraș, Str.Azotului, Str. Câmpului Nou, Str. Vasile Alecsandri, Str. Sf. C-tin. Brâncoveanu, Str. Nicolae Bălcescu, Str. Mihai Eminescu, Str. 1Decembrie 1918, Str. Titu Pertea, Str. I.M.Klein, Str. Salcâmului, Str. Uniunii.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Brașov. Str. Politehnicii nr. 3, în zilele de luni – joi între orele 8-16:30 și vineri între orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet www.apmbv.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunț.

Primarul Municipiului Făgăraș

Ing. Gheorghe Sucaciu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.