Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Primăria Victoria angajează!


VictoriaPRIMĂRIA VICTORIA anunță organizarea unui CONCURS pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a doua funcții publice de executie vacante, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului Or. Victoria, Jud. Brasov.
I. Funcție publică de execuție vacantă de: inspector I principal – Serviciul Voluntari pentru Situații de urgență
II. Funcție publică de execuție vacantă de: inspector I superior Compartiment Urbanism, Amenajarea Teritoriului și Investiții
Concursul de recrutare constă în 3 etape succesive și anume: proba de verificare a dosarelor, proba scrisă și interviul.
Toate trei probele sunt eliminatorii.
Concursul va avea loc în data 01.10.2019, ora 11.00 proba scrisă, la sediul Primariei Ors. Victoria.
Data și ora interviului se vor comunica ulterior.
Dosarul de înscriere la concurs trebuie să conțină în mod obligatoriu documentele prevăzute la art. 49 din HG 611/2008 actualizată și va fi însoțit de originalele documentelor, pentru a putea fi certificate. Dosarul de înscriere la concurs se poate depune până în data de 18.09.2019 ora 16.30, la Sediul Primariei Victoria, str. Stadionului nr.14 Jud. Brasov.
Informații suplimentare și formularele necesare se pot obține la sediul Primăriei Victoria, persoana de contact – Dobrea Claudia, inspector I superior Comp. Resurse Umane – 0268/241525.

reclama Cafe Duo
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.