Primarii din Sâmbăta de Sus și Ucea au depus jurământul


Morariu Nicolae

Marți, 27 octombrie, a fost o zi însemnată pentru câștigătorii alegerilor din 27 septembrie din comunele Sâmbăta de Sus și Ucea. Ambele comune au primari noi. La Sâmbăta de Sus a devenit primar Nicolae Morariu, la Ucea a devenit primar Adrian Grovu. Amândoi sunt liberali.

,,Astăzi, in prezenta prefectului județului Brașov. Mihai Catalin Vasii, am depus jurământul împreuna cu consilierii locali aleși. Alături de noi au fost prezenți domnul ministru secretar de stat Mihail Vestea, domnul președinte al Consiliului Județean Brașov, Adrian Vestea, Preasfințitul Ilarion Făgărășanul și prietenul și consăteanul nostru Liviu Cocos. De astăzi, atât eu cât și echipa PNL din cadrul Consiliului Local Sambata de Sus, suntem la dispoziția dumneavoastră, vom reprezenta cum putem mai bine interesele comunității noastre, vom face tot posibilul ca sa realizam ceea ce ne-am propus și am convingerea ca și ceilalți consilieri locali o sa facă la fel. De astăzi trebuie sa lăsam la o parte convingerile politice și sa înțelegem cu toții ca partidul nostru este comuna Sambata de Sus și ca trebuie sa ne implicam cu toții pentru bunăstarea oamenilor pe care-i reprezentam”, a precizat Nicolae Morariu, după depunerea jurământului.

Noul edil de la Sâmbăta de Sus a mai anunțat că în următoarea perioadă va avea în vedere reorganizarea primăriei, ,,pentru ca actul administrativ sa se facă in condiții de legalitate in beneficiul cetățenilor, cu inventarierea bunurilor comunei și cu rezolvarea urgentă a unor probleme cu care se confrunta comunitatea”.

Grovu Adrian

Morariu a mai anunțat că la începutul lunii decembrie va prezenta un raport detaliat cu situația pe care a găsit-o la primărie și cu problemele ce trebuie rezolvate.

,,Astăzi, în prezența d-lui Adrian Ioan Vestea, presedintele Consiliului județean Brașov, a d-lui secretar de stat Mihai Vestea, a d-lui primar Marian Valentin Băcila și reprezentantului Prefecturii Brașov, am fost învestit ca primar al Comunei Ucea. Prin jurământul pe care l-am depus astazi, mă angajez cu responsabilitate față de toți cetățenii comunități . Sunt recunoscător pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o și hotărât să continui alături de Consiliul local dezvoltarea Comunei Ucea”, au fost cuvintele lui Adrian Grovu, noul edil de la Ucea.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.