Primarul Gheorghe Sucaciu este în izolare. A avut contact direct cu o persoană confirmată pozitiv la testul Covid-19


primarul Gheorge Sucaciu

Primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, este în izolare pentru următoarele 14 zile, după ce acesta a avut contact direct cu o persoană apropiată care a fost confirmată pozitiv la testul Covid 19. Acesta a scris pe o rețea de socializare că în această perioadă va munci de acasă, iar proiectele aflate în derulare nu vor avea de suferit.

„Dragi făgărășeni, transparența în comunicarea publică rămâne importantă pentru mine, la fel ca până acum. Începând de astăzi rămân în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile, după ce am avut contact direct cu o persoană apropiată care a fost confirmată pozitiv la testul Covid-19. Urmez întocmai decizia DSP și procedurile care se impun în astfel de cazuri. Proiectele demarate și aflate în implementare nu vor avea de suferit, în această perioadă voi munci de acasă. Vă îndemn să fiți responsabili, să ascultați sfaturile specialiștilor și să respectați măsurile de protecție. Vă doresc multă sănătate, vă voi ţine la curent cu evoluţia situaţiei“, a scris edilul pe o rețea de socializare.

Reamintim că tot în această zi, în urmă cu puțin timp, toți elevii și cadrele didactice de la Colegiul Național „Radu Negru“ au aflat că vor învăța de acasă timp de 14 zile, după ce în această instituție au fost confirmate 3 persoane cu noul coronavirus.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.