Pentru că avem multe de spus!

.

Prinși de oamenii legii cu lemne furate


lemneLa data 09 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Voila, au depistat un bărbat în vârstă de 40 ani din orașul Victoria, în timp ce tăia, fără drept, arbori de esență plop din extravilanul localității Viștișoara.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep. cu amendă în valoare de 1.000 lei, iar materialul lemnos, în cantitate de 1,3 mc,  a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Arpaș.

Tot miercuri, 9 ianuarie, polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică Brașov – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au efectuat o acţiune pe linia exploatării, depozitării și circulației materialelor lemnoase pe raza de competență a comunei Recea.

Cu această ocazie a fost depistat un bărbat în vârstă  de 51 ani, din com. Recea , jud. Brașov, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de 2,50 mc lemn de foc, esenta stejar si carpen, fără să dețină documente legale de însoțire a acestuia.

Bărbatul a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 171/2010-Rep. cu amendă în valoare de 6.000 lei, iar materialul lemnos  a fost confiscat și predat în custodia Ocolului Silvic Pădurile Făgărașului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *