Pentru că avem multe de spus!

.

Proiect Bikeathon ce prinde viață: prima „Tabără din satul meu“, în iulie


 

bikeathon tabara din sat150 de copii din comunele Țării Făgărașului vor participa, în această vară, la prima „Tabără din satul meu“. Proiectul, inițiat de Natalia Corlean și preotul Ioan Paroș, a adunat la start, sâmbătă, la concursul Bikeathon, peste 100 de bicicliști.

bikeathon tabara din sat1Pentru proiectul „Tabăra din satul meu” au pedalat aproape o sută de bicicliști, cărora le mulțumim că au ales să investească în oferirea de alternative educaționale copiilor din mediul rural! În acest moment fondurile obținute au ajuns la 132%. Încă se mai poate dona până în 30 iunie și noi ne bucurăm de fiecare leu în plus, pentru că ne va permite să oferim mai mult celor 150 de copii beneficiari ai taberelor. Pregătirile pentru tabere au început de mult, voluntarii au parcurs deja etapa de formare. Urmează achiziționarea materialelor necesare, iar la începutul lui iulie vom avea deja prima tabără, cu ajutorul lui Dumnezeu și al tuturor celor care au susținut acest proiect“, ne-a declarat Natalia Corlean, unul din inițiatorii proiectului, înscris la Bikeathon.

Nu uitați! Mai puteți dona pentru proiectul favorit până la finalul lunii iunie pe platforma http://bikeathon.fundatiactf.ro/

bikeathon tabara din sat2

bikeathon tabara din sat3
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.