Pentru că avem multe de spus!

.

Proiect pentru susținerea echipei de fotbal din Berivoi, comuna Recea


 

fotbal berivoi1Fotbaliștii de la Asociația Fotbal Club Sportiv Carpați Berivoi au primit echipamente sportive noi, atât juniorii cât și seniorii echipei. Totul în cadrul proiectului „Sport, progres și performanță în mediul rural“. Tot în cadrul proiectului s-au achiziționat și montat plasele de protecție din spatele porților de joc de la baza sportivă din satul Berivoi, comuna Recea. O parte din cheltuielile cu organizarea și participarea la meciurile din Liga a IV-a au fost de asemenea susținute prin proiectul cofinațat de Consiliul Județean Brașov.

Mai mult, jucătorii au beneficiat de pregătire sportivă printr-un cantonament desfășurat la munte unde atât juniorii cât și jucătorii de la echipa mare, însoțiți de președinte și antrenor au participat la stagiul de pregătire, efectuat la Plaiul Lisei. După începerea campionatului, din data de 19 august 2017, la nivelul ligii a IV-a, echipa a jucat 12 meciuri în deplasare și acasă și un meci în Cupa României – fiind echipa gazdă.

fotbal berivoiPreședintele clubului Sportiv, Brătescu Dănuț Gheorghe a fost cel care a coordonat proiectul și dorește ca rezultatele să se vadă și în clasamentul final, astfel după 12 etape echipa de juniori se află pe un meritat loc 3 în clasament, după ce a dominat pe prima poziție clasamentul timp de 9 etape, surclasând echipe din orașe precum Brașov, Săcele, Codlea, Rupea, Zărnești, Victoria, dar și din alte comune.

 

 

 

fotbal berivoi2Proiectul „„Sport, progres și performanță în mediul rural“ este cofinanțat de Consiliul Județean Brașov.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.