PSD Făgăraş retrage sprijinul politic pentru trei consilieri


 

După retragerea sprijinului politic, de către organizaţia locală a Partidului Social Democrat, pentru trei dintre consilierii locali PSD, lucru care s-a decis marţi seara, astăzi niciun membru PSD implicat în această chestiune nu răspunde la telefon.

Ziarul ,,Salut Făgăraş” a încercat să obţină un punct de vedere atât din partea preşedintelui PSD Făgăraş, cât şi din partea consilierilor rămaşi fără sprijin politic, dar nu a găsit pe nimeni dispus să vorbească în faţa presei.

Preşedintele Ion Negrilă nu a răspuns la telefon.

Consilierii locali Ion Bogdan şi Florin Alexandru nu au răspuns la telefon.

Consilierul local Cârlan Anca nu a răspuns la mesaj.

Viceprimarul Făgăraşului, Valentin Clonţ, şi el membru PSD, nu a răspuns la mesaj.

Organizaţia social-democrată locală a avut ieri o şedinţă în care s-ar fi decis ca aleşii locali care au votat proiectul propus de primarul Sucaciu referitor la modernizarea străzii Doamna Stanca să rămână fără sprijin politic. Asta, întrucât dispoziţia generală pe linie de partid era ca pentru acest proiect să se voteze împotrivă.

Ca ,,pedeapsă” pentru abatare, Ion Bogdan, Cârlan Anca şi Florin Alexandru au intrat pe lista neagră a partidului, care a propus excluderea lor din rândul membrilor PSD. Dacă organizaţia judeţeană va fi de acord cu această excludere, următorul pas este acela de a fi informat Consiliul Local Făgăraş despre retragerea sprijinului politic în cazul celor trei şi propunerea de validare a altor trei pesedişti drept consilieri locali.

O altă victimă a acestui proiect de hotărâre a fost liberalul Alexandru Mazilu, care la prima şedinţă la care s-a aflat în mape acest subiect a votat împotriva proiectului, în contextul în care colegii săi liberali au votat pentru proiect (adică pentru mutarea temporară a unei sume din banii destinaţi ocolitoarei către lucrările de modernizare a străzii Doamna Stanca). Ca rezultat, organizaţia locală PNL a anunţat că Alexandru Mazilu nu mai este membru PNL.

Zilele Fagarasului 2019
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.