Pentru că avem multe de spus!

.

Răsturnare de situație la conducerea PNL Făgăraș. Ioan Mareș a demsionat din partid, președinția interimară a fost preluată de Magdalena Cențiu


Ioan Mareș

În plină perioadă electorală, filiala de la Făgăraș a Partidului Național Liberal (PNL) a făcut o mutare surpriză. Președintele Ioan Mareș a plecat și din conducerea partidului, dar și din partid. Locul său a fost preluat de o femeie, antreprenoarea Magdalena Cențiu, cea care a condus în ultimii 6 ani organizația de tineret a partidului.

,,Da, este adevărat că domnul Mareș a demisionat. S-a întâmplat ieri (n.r. marți, 11 august). Colegii de la Brașov i-au acceptat demisia, iar Biroul Politic Local îi mulțumește pentru toată perioada în care a condus acest partid. Domnul Mareș a fost președinte PDL din 2012 și președinte PNL din 2016. Demisia sa ține de motive pur personale, iar dânsul ne va sprijini în continuare”, a declarat Magdalena Cențiu.

Noua președintă spune că deține deocamdată această funcție în regim interimar, de acum și până la finalul alegerilor locale.

Magdalena Cențiu

Magdalena Cențiu are 31 de ani și este antreprenor. A absolvit o facultate de drept și una de științe economice. Este angajată pe postul de consilier parlamentar la cabinetul deputatului Mara Mareș, fiica fostul președinte Ioan Mareș.

Timp de 6 ani aceasta a condus organizația de tineret a liberalilor, până anul acesta când a predat ștafeta mai tânărului Florin Dobrea.

PNL Făgăraș numără la această oră circa 300 de membri.
 Articole similare

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.