Pentru că avem multe de spus!

.

Restricții de circulație în acest sfârșit de săptămână în centrul orașului. Vezi de ce!


 

raliu restrictii1În acest sfârșit de săptămână traficul în centrul orașului va fi restricționat! Și asta întrucât sâmbătă și duminică se desfășoară concursul de îndemânare auto INTERNATIONAL AUTOTEST CHALLENGE 2018, TROFEUL CETATEA FĂGĂRAȘULUI.

Astfel, sâmbătă, 25 august, între orele 14.00 și 20.00 se restricționează traficul pe strada Republicii pentru antrenamente, iar duminică, 26 august, se închide traficul între orele 08.00 și 18.00.

Se utilizează accesul auto în zona de pe strada Tăbăcari pentru garare autoturisme înscrise în concurs. De asemenea se facilitează un racord provizoriu la sursa de alimentare cu energie electrică necesară zonei administrative și de logistică.

Până în acest moment la Raliul Făgărașului sunt peste 35 de piloți înscriși, din la start vor fi și 5 femei.

Concursul va începe duminică, 26 august, de la ora 10.30. Probele constau într-un traseu prestabilit, cu treceri printre jaloane fără a fi atinse, cu schimbări ale direcției de mers, cu viraje strânse și foarte strânse, totul contra cronometru.

raliu restrictiiCa și la edițiile anterioare, gazda evenimentului, Primăria Municipiului Făgăraș, spijină pe organizatorii GT Auto Club Sportiv și ACR, asigurând perimetrul potrivit de concurs – singura etapă stradală din țară! – și toate condițiile ca făgărășenii și oaspeții lor să petreacă clipe de neuitat.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.