Pentru că avem multe de spus!

.

Rezultate excelente pentru fotbaliștii de la ACS NNN Făgăraș la „Cupa Ștefan Miu“!


  • A fost un weekend pe cinste pentru tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș! Mai multe grupe de copii au participat la cea de-a VII-a ediție a Cupei Ștefan Miu, competiție sportivă organizată la Sfântu Gheorghe și toți s-au întors cu rezultate de excepție! Copiii antrenați de George Greavu au ieșit câștigători la grupa lor de vârstă. De asemenea, și fotbaliștii antrenați de Ionel Popa au ocupat primul loc la grupa lor de vârstă, iar cei antrenați de Bogdan Lie au urcat pe prima treaptă a podiumului, după un parcurs admirabil. De remarcat faptul că premierea a fost facută de către ambasadorul turneului, Miodrag Belodedici.

Micuții fotbaliști ai grupei 2009 au participat sâmbătă la Sf Gheorghe la cea de a 7-a ediție a Cupei Ștefan Miu organizată de către clubul Atletico Steaua. Antrenorul grupei 2009, George Greavu, a împărțit lotul de jucători în două echipe, ambele reușind să ajungă în cele două finale ale competiției pe care le-au și câștigat, astfel că la final grupa 2009 obține locul 1 și locul al 3-lea! De asemenea s-au obținut și două premii individuale: cel mai bun portar al turneului, prin Blaj-Nitu David și jucătorul finalei, prin Nandrea Sergio. „Mă bucur că reușim să participăm la astfel de competiții, care sunt de fapt niște „lucrări de control“ la ceea ce muncim zi de zi cu acești copii minunați. Am facut un turneu foarte bun, un turneu pe care l-am încheiat neînvinși cu ambele echipe pe care le-am avut în competiție, ceea ce mă face extrem de bucuros, mulțumit și mândru de ei. Felicit fiecare jucător în parte, le mulțumesc organizatorilor pentru invitație și binențeles părinților pentru susținere!”, a declarat George Greavu.

Lotul folosit de către antrenorul Greavu George la această competiție:
Blaj-Nițu David, Pall Erik (portari ); Fodor Cristian, Bruda Sebastian, Ramba Ovidiu, Buzete Raul, Mailat Teodor, Ionescu Alin, Boita Darius, Baboia Alexandru, Greavu Alexandru, Nandrea Sergio, Leancu Costin, Gan Daniel (jucători de câmp).

Și fotbaliștii antrenați de Ionel Popa au încheiat turneul pe prima poziție la grupa lor de vârstă, respective Grupa 2013.

Rezultate grupa 2013:
Nnn Făgăraș – Cs Baraolt 4-0
Nnn Făgăraș-Bucegi Râșnov 4-0
Nnn Făgăraș – Kinder Brașov 3-0
Nnn Făgăraș – ACS Codlea 1-0

Jucătorul Băcila Cristian a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului, iar Mate Darius a fost desemnat golgheterul turneului. Lotul de jucători, grupa 2013: Toma Gabriel, Toma David, Băcila Cristian, Lica Kevin, Pădurariu David, Mate Darius, Gonțea Denis, Moldovan Matteo, Ganea Patrik, Mate Răzvan.

De asemenea, și tinerii fotbaliști de la ACS NNN Făgăraș, Grupa 2011, antrenați de Bogdan Lie, au urcat pe prima treaptă a podiumului!

În grupa A, sportivii făgărășeni au obținut următoarele rezultate:
ACS Futsal – NNN Făgăraș 0-3;
NNN Făgăraș – Sport For All Covasna 2-1;
Alma Sibiu – NNN Făgăraș 1-1;
NNN Făgăraș – FK Csikszereda 1-0.
Locul I, obținut în grupă datorită acestor rezutate, a făcut ca NNN Făgăraș să dispute finala turneului în compania formației de pe primul loc din grupa B, CSO Baraolt. Un alt trofeu, pe lângă cel de învingători, a fost obținut de Amalia Hârțoagă, aceasta fiind desemnată portarul turneului, la categoria de vârstă 2011.
Pentru acest turneu, antrenorul Bogdan Lie a avut la dispoziție următorii jucători:
Amalia Hârțoagă (portar), Alexandru Boeriu, Cristian Imreh, Marius Sinea, Paul Dragotă, Mateo Cherecheș, Luca Divile, Darius Herciu și Ionuț Antinie (jucători de câmp).

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.