Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Rezultate remarcabile obținute de echipa de fotbal ACS NNN Făgăraș, grupa 2006


acs nnn copiiJoi, 7 februarie, la Codlea, a avut loc un joc de pregătire între grupa de 2006 a clubului ACS NNN Făgăraș, antrenată de Cosmin Băcilă și Academia de Fotbal Voluntari. La finalul unui meci disputat, tienrii fotbaliști făgărășeni s-au impus cu 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

Pentru ACS NNN au marcat Cristian Horja și Cătălin Suciu.

Copiii au răspuns foarte bine la efort și mă bucur foarte mult nu doar de rezultat, ci și de atitudinea de care au dat dovadă tinerii fotbaliști făgărășeni. A fost o premieră pentru că în acest meci am evoluat 11 la 11. Ne pregătim în continuare în vederea aprticipării în perioada 15 – 17 februarie la turneul Brașov Indoor Cup. De asemenea, marți, 5 februarie, am mai disputat un meci de pregătire la Drăguș în compania Școlii de fotbal Alexandru Văidean, la finalul căruia am reușit, de asemenea, să ne impunem cu scorul de 4-1“, ne-a declarat Cosmin Băcilă, antrenorul echipei.

Echipa a fost formată din Ciungara Victor, Sasu Octavian, Trif Bogdan, Zară Daniel, Neguță Matei, Husea Nicolas, Suciu Cătălin, Păpădie Rareș, Câlțea Marius, Horjea Cristian, Lulea Cezar, Rareș Pitești și Răzduca Paul.

acs nnn fotbal

acs nnn
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.