Pentru că avem multe de spus!

.

Rucsac cu o sumă importantă de bani și documente, recuperat de polițiștii locali


Întâmplare cu un final fericit pentru o femeie din Foșcani. Aceasta și-a uitat rucsacul în care se aflau bani și documente într-o benzinărie din Făgăraș. La câtiva timp după ce a părăsit municipiul, aceasta a sunat la Poliția Locală din municipiu, iar polițiștii locali au și acționat cu promptitudine în returnarea rucsacului.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale, evenimentul s-a petrecut vineri seara, 10 ianuarie, în jurul orei 21.20. Femeia intrase într-o benzinărie din Făgăraș pentru mici cumpărături, însă în momentul când a ieșit din stație a uitat rucsacul. Aceasta, disperată, a sunat la Poliția Locală. O patrulă s-a deplasat la locul faptei și a găsit rucsacul femeii, în care se aflau documente și o sumă importantă de bani.

La data de 10.01.2020, în jurul orei 22:40 am fost sesizați prin dispeceratul Poliției Locale Făgăraș, de către o cetățeancă cu domiciliul în localitatea Focșani, care sesiza faptul că, aflându-se în tranzit prin localitatea noastră, a oprit în statia OMV Făgăraș în jurul orei 21:20 pentru mici cumparaturi. La plecare aceasta uitandu-si un rucsac de dama in care avea mai multe documente(carte de identitate, pasaport, permis de conducere, carduri bancare) precum si o importanta suma de bani (aprox. 3200 euro). Ne-am deplasat in statia OMV unde am gasit rucsacul, ridicandu-l pe baza de proces verbal, am anuntat telefonic persoana careia ii apartineau bunurile pentru a se prezenta la sediul Politiei Locale Fagaras pentru a putea intra in posesia acestora. In jurul orei 01: 30 persoana sa prezenta la sediul Politiei Locale Fagaras unde i-au fost restituite toate bunurile, multumindu-ne pentru promtitudinea si ajutorul acordat“, au transmis polițiștii locali.

Nu este pentru prima dată când unele persoane își uită genți cu bunuri în benzinăriile din municipiul nostru. Doar anul trecut, din ceea ce știm noi, două genți au fost uitate în stația Rompetrol, iar angajații au făcut eforturi pentru ca gențile să ajungă înapoi la proprietari.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.