Pentru că avem multe de spus!

.

S-a afișat lista ANL! 20 de dosare au fost admise!


  • 21 de dosare au fost depuse pentru o locuință ANL, dintre acestea un dosar a fost respins!

Primăria Făgăraș a afișat lista de priorități pentru o locuință ANL. Din cele 21 de dosare depuse, 20 au fost admise. Comisia de analizare a dosarelor ANL a fost convocată miercuri, 8 ianuarie, pentru a analiza dosarele ANL. Comisia şi-a desfăşurat activitatea în data  de 8 ianuarie şi a verificat cele 21 de dosare depuse, stabilind lista de priorităţi prin aplicarea criteriilor stipulate de lege precum şi de H.C.L. nr 130/2019, privind  criteriile  de acces la locuințe și ierarhizarea prin punctaj pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe destinate  închirierii tinerilor, construite  prin ANL în Municipiul Făgăraș precum și formularul de înscriere pe lista de prioritate la locuințe în regim de închiriere, construite prin Angenția Națională pentru Locuințe si  actele justificative pentru probarea indeplinirii criterilor cadru de acces si de ierarhizare prin punctaj.

Din cele 21 de dosare, au fost admise un număr de 20 de dosare,  iar 1 dosar a fost respins, dupa cum urmeaza:

–  titularul  a completat  dosarul de solicitare a unei locuinte ANL dupa termenul stabilit  prin anuntul nr. 73436/21.11.2019 respectiv  până la data de 31.12.2019.

Contestațiile se pot depune la Registratura –Primăriei Făgăraș în termen de 7 zile de la afișarea listelor. Lista de priorităţi în soluţionarea cererilor de locuinţe pentru tineri destinate închierierii va fi supusă aprobării Consiliului Local Făgăraş şi va face parte integrantă din hotărârea de aprobare a listei solicitanţilor care au acces la locuinţele pentru tineri destinate închirierii.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.