S-a înfiinţat un punct de lucru al Poliţiei Locale în cartierul Combinat


Lucian Petri - directorul Poliţiei Locale Făgăraş

Lucian Petri – directorul Poliţiei Locale Făgăraş

De mai bine de o lună de zile în cartierul Combinat funcţionează un punct de lucru al Poliţiei Locale, situat lângă adăpostul pentru oamenii străzii şi lângă grădiniţa din cartier. Asta înseamnă asigurarea unei permanenţe în patrularea străzilor din Combinat şi a unui climat de linişte şi ordine publică în jurul adăpostului pentru oamenii fără casă.

,,De la 1 noiembrie am deschis acest punct de lucru. Până atunci noi am avut o patrulă pe Combinat, însă care nu asigura permanenţa, ci doar schimburile II şi III, între orele 14.00 după-amaiza şi 6.00 dimineaţa. Acum avem patrulare permanentă, pentru că am mai alocat încă doi oameni. Poliţiştii locali, pe lângă patrulările de pe străzi, au în grijă şi paza adăpostului pentru oamenii străzii, în sensul că aceştia sunt controlaţi la intrarea în clădire să nu aducă băutură sau arme albe”, a precizat Lucian Petri, directorul Poliţiei Locale Făgăraş (foto).

Întrebat dacă pe viitor se are în vedere înfiinţarea unui punct similar de lucru şi în celălalt cartier mărginaş al Făgăraşului – Galaţi, directorul Petri a precizat că Galaţiul nu este o zonă care ridică probleme, precum Combinatul. Rata faptelor contravenţionale şi infracţionale este scăzută în cartierul Galaţi, astfel că nu se impune un punct stabil de lucru, pe lângă patrularea zilnică ce se face în cartier de către echipajele Poliţiei Locale.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.