S-a semnat contractul de finanțare pentru construcția locuințelor sociale din Combinat


În cartierul Combinat vor fi construite 64 de locuințe sociale pentru tinerii din grupuri vulnerabile, după ce autorității locale i-a fost aprobată cererea de finanțare a acestor locuințe, depusă pe PNRR.

Valoarea proiectului este de 20,9 milioane de lei.

,,Am semnat în 31.01.2023 contractul de finanțare pentru proiectul „Construire locuințe sociale pentru tinerii din grupuri vulnerabile”. Obiectivul investiției este de a construi în Municipiul Făgăraș, cartierul Combinat, strada Plopului, 64 de locuințe pentru tinerii aflați în dificultate. Valoarea totală a proiectului este de 20.986.495 lei cu TVA, investiție finanțată din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, din fonduri naționale și din bugetul Primăriei Municipiului Făgăraș”, a declarat primarul Gheorghe Sucaciu.

Locuințele ce urmează să fie construite în Municipiul Făgăraș în cartierul Combinat pe strada Plopului vor fi amplasate în 4 imobile identice cu regim de înălțime parter + 3 etaje și vor fi de 2 tipuri: 8 garsoniere și 56 de apartamente cu 2 camere.

Terenul pe care urmează a fi amplasate clădirile este liber de construcții și este în proprietatea publică a Primăriei Municipiului Făgăraș.

Cererea de finanțare depusă de Primăria Municipiului Făgăraș a fost aprobată, fiind publicată pe site-ul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în octombrie 2022.

 

Foto: Șoseaua Combinatului

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.