Pentru că avem multe de spus!

.

S-a lansat licitaţia pentru drumul dintre Perşani şi Ucea de Sus. Lucrarea costă 111 milioane de lei


Cunoscut drept ,,drumul pe sub munte”, acesta este alăcătuit din trei tronsoane de drumuri judeţene: DJ 104A – de la Perşani la Victoria, DJ 105C – de la Victoria la Ucea de Sus şi DJ 105P –  în Ucea de Sus. În total aceste trei tronsoane au o lungime de 49 km.drum pe sub munte

Consiliul Judeţean Braşov a lansat licitaţia pentru modernizarea acestui drum, modernizare care se va face cu fonduri europene. Potrivit stiridebrasov.ro, lucrarea se ridică la suma de 111 milioane lei. Constructorul va executa  lucrarea în 33 de luni şi va da o garanţie de 5 ani.

Acest drum traversează următoarele localităţi: Șinca-Veche, Șercăița, Bucium, Mărgineni, Sebeș, Recea, Gura Văii, Lisa, Sâmbăta de Sus, Drăguș, Viștea de Sus, Victoria, Ucea de Sus.

Firma care va câştiga contractul va reabilita 8 poduri de-a lungul acestui drum, va construi alte 7 noi, va face trotuare pe anumite porţiuni, va executa rigole şi puţuri absorbante.

Până la începerea efectivă a lucrării mai este obligatorie şi obţinerea de avize. De exemplu, Electrica a dat aviz de amplasament nevaforabil, urmând ca solicitantul să facă demersurile necesare pentru reglementarea instalaţiilor electrice.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.