Pentru că avem multe de spus!

.

S-a pensionat procurorul din Făgăraş al lui Augustin Lazăr


Preşedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretul de eliberare din funcție a procurorului Adriana Șandru, care a ieșit la pensie din funcția de consilier al procurorului general al României, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. prcuror Sandru

Potrivit documentului, șeful statului a semnat decretul ,,privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, numită în funcţia de consilier al procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei Cornelia Adriana Şandru – pensionare”.

În vârstă de 59 de ani, Adriana Şandru este făgărăşeancă, fiind în trecut prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş. De aici s-a îndreptat spre Braşov şi mai apoi la Sibiu.

Aceasta a fost detașată în 2016 de la Sibiu, din funcția de prim-procuror al  Parchetului de pe lângă Tribunaul Sibiu, în funcţia de consilier al ministrului Justiției Raluca Prună. Ulterior, Adriana Şandru a devenit consilier al procurorului general August Lazăr.

Adriana Şandru a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Ioan Cuza din Iaşi, în anul 1985.

Foto: adevarul.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *