Pentru că avem multe de spus!

.

S-a redeschis Aeroportul Târgu Mureş


După un an și 7 luni de oprire a activității aeroportuare, astăzi, 25 iunie 2018, la ora 9.45 a aterizat prima cursă pe pista nou renovată a Aeroportului „Transilvania”  Târgu Mureș.aeroport

Este vorba despre o cursă de Antalya cu 186 pasageri, iar la ora 11 și 15 minute același avion a pleacat spre aceeași destinație cu 189 de pasageri.

Tot astăzi, comisia de la Autoritatea Aeronautică Română a acordat Aeroportului Tg. Mureș autorizația de funcționare, după ce în ultimele 14 luni la pistă au fost fost efectuate lucrări de renovare în valoare de peste 50 de milioane de lei.

Pe 20 iunie, un avion de calibrare al Autorității Aeronautice Române a efectuat zborul de verificare a echipamentelor de radionavigație. De asemenea, vineri s-a realizat recepţia lucrărilor de la pista de aterizare/decolare, respectiv sistemul de balizaj și uzina electrică.

Pe viitor, Consiliul Județean Mureș mai are în vedere atât rezolvarea problemei parcării din fața Aerogării, cât și a problemelor salariale a o parte din personal, reclamate de sindicatul Aeroportului.Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *