Pentru că avem multe de spus!

.

Sâmbătă se dă startul concursului BIKEATHON. Află ce restricții de circulație sunt, dar și programul zilei


bikeathon2017Sâmbătă, 8 iunie, la Cetatea Făgăraș, are loc una din cele mai mari competiții caritabile din județ. Este vorba despre Bikeathon Țara Făgărașului. Pregătiți-vă bicicletele, echipamentul adecvat, nu vă uitați casca de protecție, să aveți apă la d-voastră și multă bună-dispoziție.

Sunteți așteptați încă de dimineață, pentru a vă înscrie, asta dacă nu ați și făcut-o deja, să vă ridicați kiturile și să vă aliniați la start.

Când spui concurs de biciclete spui ambiţie, antrenament, start şi finish, competiţie, clasament. Când spui Bikeathon adaugi celor de mai înainte dăruirea de sine, implicarea, susţinerea, empatia. Bikeathon Țara Făgărașului a luat naştere din dorinţa de a susţine într-un mod activ ideile, cauzele şi proiectele din comunitatea locală. Ne dorim ca pe 8 iunie să participăm împreună la un eveniment care, mai presus de cine-scoate-cel-mai-bun-timp sau cine-iese-pe-locul-întâi, poziţionează ajutorul pe care fiecare îl poate acorda comunităţii Mulțumim făgărășenilor pentru întelegere și pentru sprijinul acordat și-i rugăm să se alăture Bikeathon pentru a fi gazde bune celor peste 350 de oaspeți pe care evenimentul îi aduce în oraș“, au declarat organizatorii în cadrul unui comunicat de presă remis redacției Salut Făgăraș.

Menționăm că sâmbătă 8 iunie în intervalul orar 09:00 – 19:00 traficul rutier va fi restricționat pe străzile Mihai Viteazu, Podului, Ghe. Doja și drumurile județene 104B Făgăraș –  Șoarș, DJ 131E Făgăraș – Șona, DJ 104J.

Pe perioada menționată restricționarea traficului rutier se va face pe Str. Mihai Viteazu pe banda adiacentă Cetății Făgăraș, prin instalarea semnalizării rutiere temporare aferente și grilaje metalice, direcționarea traficului rutier de pe relația str. Podului înspre str. Constantin Popp, respectiv în direcția Cartier Galați pe relația str. Codru Drăgușanu – str.Pălărieri – str. Podului.

A șasea ediţie a Bikeathon-ului Ţara Făgăraşului, are loc maine, 8 Iunie 2019 după următorul orar:

08:00 – 09:10 ridicare kituri si inscrieri bkt71 si bkt 40

08:00 – 10:00 ridicare kituri si inscrieri bkt22, bkt10 si bkt4

10:00 – 15:00 ridicare kituri si inscrieri pentru cursele copiilor

09:30 START curse bkt71 si bkt

         10:30 START cursa bkt22

         10:45 START cursa 4k si imediat dupa START cursa populara bkt 10

         15:30 START bktJunior1 – 1 tur de cetate

         16:30 START bktJunior2 – 2 tururi de cetate

         17:30 premierea castigatorilor

         18:30 START bktJunior3 – 3 tururi de cetate

         19:30 Premierea fundraiserilor si voluntarilor
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.