Pentru că avem multe de spus!

.

some text

Sâmbetenii sunt invitaţi la Balul Zăpezii


Sâmbăta de Sus

Primele două luni din an sunt socotite luni de bal. În general, în această perioadă – moartă de regulă în ceea ce priveşte activităţile publice – se obişnuieşte a se organiza baluri.

Comunele care nu şi-au abandonat tradiţia în acest sens au aşa numitele ,,fosnicuri”, care se întâmplă tot în această perioadă a anului.

La Sâmbăta de Sus au existat pe vremuri baluri, dar ele au încetat a se mai face de mulţi ani de zile. Anul acesta se doreşte reluarea tradiţiei, iar evenimentul va purta numele de ,,Balul Zăpezii”. Este organizat de un grup de patru sâmbeteni: Lucian Haşu, Comşoiu Constantin, Enache Gheorghe şi Achim Octavian.

,,Vrem ca Balul Zăpezii să fie o întâlnire a sâmbetenilor în mod exclusiv. Va avea loc pe data de 1 februarie 2020, de la ora 19.00, la căminul cultural din Sâmbăta de Sus. Estimăm că vor participa 150 de persoane, capacitatea sălii find de maxim 180 de persoane”, a declarat unul dintre organizatori, Lucian Haşu.

Participanţii vor avea parte de un meniu care include: aperitiv, ciorbă, un fel principal compus din friptură de porc şi pui, cartofi şi varză, băuturi alcoolice şi răcoritoare, cafea şi prăjituri. Atmosfera de bal va fi întreţinută de formaţia Alpin.  Preţul unui bilet este de 100 de lei.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.