Se toarnă asfalt nou pe mai multe străzi din Făgăraș


După ce săptămâni la rând pe mai multe tronsoane din municipiul Făgăraș s-au efectuat lucrări de pregătire a infrastructurii pentru asfaltare, inclusiv de introducere a conductelor de alimentare cu apă, de câteva zile a început să se toarne și primul rând de asfalt.

,,Da, sunt străzi care sunt decopertate, se fac reparațiile la infrastructură. Pe parcursul lucrărilor s-au mai făcut și alte lucrări de introducere a conductelor de alimentare cu apă, vorbim de strada 1 Decembrie sau de modernizare a conductelor sau de introducere a acestora, vorbim aici de strada Azotului sau strada Câmpului Nou, până la unitatea militară. Se fac reparațiile necesare, când vor fi finalizate, se va veni cu tot eșalonul și se vor așterne cele două straturi de asfalt’’, a declarat primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu.

11 străzi sunt prinse într-un amplu proiect cu finanțare europeană, în valoare de peste 2,5 milioane de euro. În cadrul acestuia sunt prinse 11 străzi și 14 tronsoane, printre care amintim strada Salcâmului, finalizată, 1 Decembrie 1918, Titu Perția, Sf. C-tin Brâncoveanu, Azotului, Vasile Alecsandri, Nicolae Bălcescu (tronson II și III), Mihai Eminescu (tronson II), Inochentie Micu Klein și Uniunii. Proiectul a fost semnat încă din anul 2020.

(Alina ROMAN)
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.