Spectacol de colinde: Ducu Bertzi și Grupul Iza, la începutul lunii decembrie


ducu bertiLa ultima ședință de Consiliu Local aleșii au votat o rectificare de buget pe anul 2018. Fonduri a primit și cultura, mai ales că se apropie sărbătorile de iarnă, iar autoritățile au pregătit evenimente specifice sfârșitului de an și la noi în oraș.

Astfel, la începutul lunii decembrie, mai precis pe 2 decembrie, va avea loc un spectacol susținut de Ducu Bertzi și Grupul Iza din Maramureș. 11 mii de lei au fost alocați pentru acest spectacol.

florin alexandru Așa cum nu există bani în toată primăria, nici pentru manifestările culturale nu sunt bani suficienți. Dar am reușit pentru spectacole din luna decembrie să alocăm 45 de mii de lei. Din acești bani, 11 mii de lei sunt pentru o acțiune pe care am propus-o eu: un spectacol de colinde de sărbători, cu Ducu Bertzi și prietenii săi și cu Grupul Iza din Maramureș“, ne-a declarat Florin Alexandru, președinte Comisia de Cultură din cadrul Consiliului Local Făgăraș.

Spectacolul de colinde va avea loc duminică, 2 decembrie, de la ora 17.00, la Casa de Cultură, iar intrarea este liberă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.