Pentru că avem multe de spus!

.

Speriată de fostul concubin


La data de 5 iulie, în jurul orei 05.30, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către o femeie din Făgăraș cu privire la faptul că fostul său concubin ar fi pătruns fără drept în locuința sa și i-ar fi adresat injurii.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în jurul orei 05.15, bărbatul în cauză, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi pătruns fără drept în locuința fostei sale concubine, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Făgăraș la data de 17 iunie 2020.

În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,violare de domiciliu” și „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, dosar instrumentat sub coordonarea  unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.