Sportivii din Victoria, rezultate remarcabile la două competiții sportive


karate victoria

Sportivii din Victoria au obținut rezultate remarcabile la două competiții sportive, care s-au desfășurat în acest sfârșit de săptămână. Una dintre acestea s-a desfășurat la Baru – Petroșani, iar cea de-a doua în Ruse – Slovenia.

Echipa Chimia Victoria, secția karate, a trimis la cele două competiții atât sportivi, cât și arbitri. Au fost obținute trei medalii locul I, două medalii de argint și două medalii de bronz.

karat victoriaCupa Masibo  s-a desfășurat în Localitatea Baru-Petrosani, unde Orașul Victoria a fost reprezentat de doi sportivi și trei arbitri – Florescu Dariana, Vlad Laurențiu, Manole Mihai, Simionesei Gabriela și Tocoaie Raluca. Și Cupa Ruse, desfășurată în localitatea Ruse din Slovenia, unde au participat cinci sportivi – Bîrsan David, Vlad Rareș, Funariu Andra, Jenea Paul și Iosipescu Cristian. S-au obținut, trei medalii de locul I, două de locul II și două de locul III. Suntem la al III lea eveniment competițional de anul acesta, după alte două competiții – Grand Prix Transilvania – Oradea și Cupa Okinawa – Bucuresti, si deja progresele încep să se vadă, rezultatele fiind din ce în ce mai bune de la o competiție la alta. Scopul principal al acestor competiții, cât și acelor ce urmează este verificarea și pregătirea sportivilor în vederea participării la Campionatul Mondial de Karate Shotokan SKI, ce se va desfășura în Cehia, în luna iulie, unde sperăm ca din Victoria să participe un număr cât mai mare de sportivi“, ne-a declarat Cristian Iosipescu, antrenor karate, Chimia Victoria.

karatevictoria

Și Clubul Sportiv Azuma Dojo Făgăraș s-a impus la Cupa Masibo Open Karate de la Baru – Petroșani – antrenor Cătălin Răduleț. Iar sportivii de la CSS Făgăraș au obținut rezultate la Ruse, în Slovenia.

karate fagarasDadu Andra Loc I kata, Loc II kata echipe
Maier Raul Loc I kata, Loc I kata echipe
Minea Alexandra Loc II kata,Loc II kata echipe
Chima Alexandru Loc II kata, Loc I kata echipe
Răduleț Alin Loc III kata
Dorgo Cristian Loc III kumite
Smeu Andrei Loc III kumite, Loc II kata echipe
Labăr Ionuț Loc I kata echipe
Pop Beatrice Loc II kata echipe
Stroia Alexandro Loc II kata echipe
Buta Cătălin Loc II kata echipe
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.