Pentru că avem multe de spus!

.

Tabără pentru copiii făgărășeni în Șeliștat


selistat casaProiectul „Educație și Interculturalitate în Anul Centenarului“, organizat de Asociația Romilor din Făgăraș, s-a încheiat cu o tabără de copii, organizată în Seliștat, în acest sfârșit de săptămână.

18 copii de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu“ și Colegiul „Aurel Vijoli“, însoțiți de două cadre didactice, au participat la o tabără de recreere în perioada 19 – 21 octombrie, la Seliștat.

Timp de două zile copiii au participat la activități recreative, organizate de reprezentanții Asociației Romilor din Făgăraș.

Cu ocazia organizării acestei tabere pentru copii, am încheiat cu bine proiectul „Educație și interculturalitate în Anul Centenarului“, punând, încă o dată, accent pe educație, de această dată non-formală. Ne bucurăm că am reușit să aducem laolaltă, în cadrul acestui proiect, unități școlare, elevi, cadre didactice, instituții publice locale, dar și reprezentanți ai comunităților de romi, alături de care am avut șansa să implementăm poate cel mai important proiect pe care l-am câștigat în ultimii ani“, ne-a declarat Ionuț Androne, reprezentant Asociația Romilor din Făgăraș.

Proiectul a fost cofinanțat de Consiliul Local Făgăraș și Primăria Făgăraș, prin Programul Municipal pentru Finanțare Nerambursabilă din bugetul propriu al UAT Făgăraș, al Programelor, Proiectelor și acțiunilor pentru Educație și Sănătate pe anul 2018, sub Egida Centenarului Marii Uniri, valoarea proiectului este de 24.290 mii lei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.